Cutter & Buck

Genuine spirit of the Pacific Northwest


In 1989 is Cutter & Buck opgericht uit een passie voor golf en de liefde voor het buitenleven. Door de steeds veranderende weersomstandigheden in de Pacific Northwest is er met ieder artikel uit de uitgebalanceerde collectie rekening gehouden met de elementen van de natuur. De lifestyle-collectie geeft op een speelse manier een draai aan de klassiek georiënteerde artikelen.


Europese maten en voorraad
Sinds 2016 produceert Cutter & Buck speciaal voor de Europese Business-to-Business markt. Dit betekent dat de collectie compleet gebaseerd is op Europese maatvoering. Daarbij is de maatboog zeer ruim. De gehele Europese collectie ligt in Zweden op voorraad en kan binnen enkele dagen na bestelling bij u afgeleverd worden.

Onze missie is altijd geweest, en zal altijd blijven, om onze klanten te voorzien van kleding voor een naadloze overgang tussen werkdagen, drukke weekenden, ontspanning en gezellige avonden.


Showroom
New Wave Textiles heeft alle artikelen van Cutter&Buck in de showroom hangen. U bent hier van harte welkom, eventueel met uw eindklant, om u te laten inspireren. Het is ook mogelijk verschillende samples op te nemen in uw showroom. Uw accountmanager kan u hier in adviseren.


Prijslijst & contact
Als dealer kunt u uw Cutter&Buck-prijslijst opvragen bij de cliënt service. Uiteraard helpen zij u ook graag met andere vragen. Onder ‘info-center’ op deze website kunt u logo’s en maattabellen downloaden.

Cutter & Buck Magazine AW22 NL

Cutter & Buck Magazine AW22 FR