Extra korting op Jobman Practical

De hele maand MEI 2020 bestelt u de hele Practical lijn van Jobman Workwear met extra korting. Verleid met deze aanbieding nog voor de bouwvak alle vakmensen tot een nieuwe outfit! 

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode MEI20N (Nederland) te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 mei 2020, deze actie is niet geldig in combinatie met overige acties of kortingen.


PROMOTIEMATERIAAL

Naast het promotiemateriaal dat iedere maand beschikbaar is, ter ondersteuning van de kalenderactie van die maand, is er deze maand extra marketingmateriaal beschikbaar om deze actie onder de aandacht te brengen bij uw klanten.

Stuur een mail naar marketing@nwsw.nl om extra Jobman Practical brochures (Engelstalig) aan te vragen én een kleurenstaal van de Practical lijn voor uw eigen showroom. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk per post van ons.

Uiteraard is het mogelijk om het standaard promotiemateriaal (een flyer en banner) te downloaden en  te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.


Bent u een Belgische dealer van New Wave Textiles? Dan kunt u profiteren van een eigen kalenderaanbieding voor mei 2020. Voor meer info, klik hier.