Raadt u het geluid?

Het geluid is geraden en de winnaar is bekend! Wij feliciteren MB Promotions als de winnaar van de actie 'Raadt u het geluid'. Zij gaan met het team op een geheel verzorgd teamuitje!

We trappen het jubileumjaar van New Wave Textiles af met een superleuke actie 'Raadt u het geluid?'. Houd uw brievenbus in de gaten, want als klant van New Wave Textiles ontvangt ook u het New Wave 20 jaar speakertje.

Op dit speakertje staat 'Het Geluid'. Zet de speaker aan, connect via Bluetooth of kabel met uw device, zodra u bent verbonden hoort u direct ‘Het Geluid’. Luister goed en raad het geluid... Verzend uw antwoord via de actiepagina en u maakt kans op een all-inclusive uitje voor het hele team t.w.v. € 2500,-!

Deze actie is afgesloten, u kunt niet meer reageren.

 

New Wave Textiles 20 jaar


Al 20 jaar is het onze missie om uw duurzame partner in textiel te zijn. Hier zijn we trots op. Wij willen ons jubileum zeker niet 'ongehoord' voorbij laten gaan. Samen met u en al onze andere klanten, vieren we dit met diverse leuke acties en geschenken waar iedereen binnen het bedrijf plezier van zal hebben. Wij geloven in de kracht van samen. #NWT20jaar