De kracht van samen

New Wave gelooft in de kracht van samen. Wij vinden het belangrijk dat lokale ondernemers elkaar steunen. Als klant van New Wave bieden wij jou de mogelijkheid om je in te zetten voor ondernemingen, organisaties, sportclubs, en/of stichtingen bij jou in de buurt.

Hoe dan? Jij krijgt de mogelijkheid om aan een lokale organisatie naar eigen keuze, een New Wave kledingcheque aan te bieden t.w.v. € 2500,-. Dit kan bijvoorbeeld de plaatselijke voetbalclub zijn, die je een warm hart toedraagt, de lokale bakker of een goed doel die veel goeds bij jou in de buurt doet; jij bepaalt wie er nieuwe outfits verdient. Share local to be a Local Hero!

Meedoen aan deze lekkere actie is eenvoudig: het enige dat je hoeft te doen is om te checken of jij een van de 4 Gouden Local Hero wikkels in de Tony Chocolonely reep hebt ontvangen. Dus maak de reep snel open en wie weet word jij een Local Hero!

  • Heb jij het gouden wikkel in handen? Maak een foto of filmpje met jullie heldenteam (jij en je collega's) én het gouden wikkel en mail deze naar marketing@nwsw.nl. Post deze foto ook op jouw social media (Facebook/Linkedin/Instagram) en tag New Wave Textiles en voeg #bealocalhero toe aan jouw bericht! Wij zorgen ervoor dat de Kledingcheque t.w.v. € 2500,- jouw kant op komt!

  • Geen gouden wikkel in jouw reep? Niet getreurd, jij wordt de Local Hero van jouw bedrijf door deze reep te delen met jouw collega’s. Share local to be a local hero! Geniet van deze Tony’s!