Groeien doen we samen

Groei bij ons in omzet en ontvang de mooiste geschenken! Zo profiteert u samen met uw team van het gezamenlijke succes.

Wij realiseren dat onze samenwerking ons bestaan is. Groeien doen we dan ook samen! Zonder jullie inspanning en energie lukt het niet. Daarom wil New Wave graag samen leren, inspireren en daarnaast onze dankbaarheid uiten. Groeit u als klant van New Wave gedurende 2022 in omzet dan ontvangt u mooie geschenken. Ieder kwartaal is er een nieuw geschenk geselecteerd voor u en uw team. Zo profiteert u samen met uw team van het gezamenlijke succes.

Bij slechts € 3000,- omzetgroei per kwartaal t.o.v. 2021 ontvangt u al een prachtig geschenk! Dat is slechts € 1000,- per maand, € 250,- per week, € 50,- per werkdag... Pak die geschenken en profiteer samen met uw team!

 

Kwartaal 4

Bent u aan het einde van het vierde kwartaal 2022 €3000,- of meer in omzet gegroeid t.o.v. het vierde kwartaal 2021, dan ontvangen u en uw team voor 4 weken lang iedere week een box vol met supervers fruit op kantoor!

De bezorging van deze gevarieerde fruitbox met maar liefst 8 verschillende soorten fruit start in de eerste periode van 2023. Zo worden goede voornemens appeltje-eitje en maakt u samen met uw team een gezonde start van 2023!

Kwartaal 3

Bent u aan het einde van het derde kwartaal 2022 €3000,- of meer in omzet gegroeid t.o.v. het derde kwartaal 2021, dan ontvangen u en uw team een Philips Airfryer XL! 

Met deze Philips Airfryer frituurt u met hete lucht in plaats van olie, voor een gezonde en verantwoorde bereiding van alle favoriete gerechten voor tijdens de kantooruren. Vanaf nu bakt u krokante snacks voor de vrijdagmiddagborrels en de heerlijkste warme lunchgerechten voor uw team.

Want…samen eten is toch dé ultieme manier om het gezamenlijke succes van het derde kwartaal van 2022 te vieren?

Kwartaal 2

Bent u aan het einde van het tweede kwartaal 2022 €3000,- of meer in omzet gegroeid t.o.v. het tweede kwartaal 2021, dan ontvangen u en uw team een supertoffe Karaoke Speaker zodat de borrels nog leuker worden! 

Ga uit je dak met de Muse Karaoke Speaker! Speel muziek af vanaf je telefoon of tablet en zing met volle borst mee met de meegeleverde microfoon. Of ga de ultieme dansbattle aan op de verlichte dansvloer. De manier om gezamenlijk het succes van het tweede kwartaal van 2022 te vieren!

Kwartaal 1

Bent u aan het einde van het eerste kwartaal 2022 €3000,- of meer in omzet gegroeid t.o.v. het eerste kwartaal 2021, dan ontvangen u en uw team een heerlijk New Wave Bubbels Cadeaupakket. Dit cadeaupakket bestaat uit een Coollux Mini, dat is een speaker, sfeerlicht en wijnkoeler-in-1, gevuld met o.a. een mooie fles bubbels. Zo vieren we gezamenlijk het succes van het eerste kwartaal van 2022!