Pak deze maand uw voordeel op de Advantage Collectie van Cutter & Buck

De C&B Advantage Collectie is een lijn bestaande uit verschillende variaties op de klassieke polo. Alle items binnen deze lijn zijn van een superieure kwaliteit en hebben een mooie details en afwerking. De sportieve en eigentijdse items zoals de Sleeveless Polo voor dames en een Performance polo voor heren zijn uitgevoerd in een hoogwaardige stretchstof met een vochtafvoerend vermogen. Met de Advantage items slaat u nooit mis!

SM Kalenderactie juli Advantage CB collectie.jpg

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode JUL21 te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 juli 2021. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van juli 2021 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.