Extra korting op Craft Teamwear

Deze maand zijn de Squad, Progress en Pro Control items uit Craft Teamwear collectie extra voordelig geprijsd.

Craft Teamwear wordt gekenmerkt door de hoogwaardige collectie voor het complete team in veel verschillende designs en kleuren. Dames-, heren- en junior teams kunnen volledig uniform worden gekleed; van training en wedstrijd tot presentatie en vrije tijd.

_0Q2A4137.jpg

De aansluitende pasvormen (unieke fit voor junioren, dames en heren) en natuurlijk de kwaliteit waar Craft voor staat, maken deze items geschikt voor iedere vorm van sport. Of het nu gaat om voetbal, hockey, tennis, turnen of handbal, voor vele takken van teamsport is er een passende outfit beschikbaar.

_0Q2A8210.jpg

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode JUN21 te vermelden. Geldig van 1 t/m 30 juni 2021. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van juni 2021 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.