Ontvang extra korting op geselecteerde items van Cutter & Buck!

Ga voor de comfortabele midlayers van Cutter & Buck. Deze sportieve en eigentijdse items houden u warm op frisse dagen in de stad of op de golfbaan. Ga voor bijvoorbeeld de Coos Bay Half Zip of het Snoqualmie Jacket, dat nu ook in wit verkrijgbaar is!

Heeft u een jack nodig dat meer weerstand biedt tegen alle weersomstandigheden. Ga dan voor het Kamloops Jacket of het Navigate Softshell Jacket. Deze houden u warm en droog dankzij het CB WeatherTec™. Een stof die wind- en waterproof is, zonder afbreuk te doen aan het ademend vermogen. 

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode APR22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 30 april 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van april 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.