Bestel in augustus geselecteerde Clique broeken met extra korting

Op zoek naar de juiste broek om uw outfit compleet te maken? Clique heeft het! Een sportieve korte broek voor de inspannende activiteiten, een stijlvolle short voor de warme dagen of een casual chino met stretch voor tijdens het werk en de relaxte momenten daarbuiten. Daarom bestelt u in augustus de broeken van Clique met extra korting.

In het voorjaar- / zomerseizoen is de collectie broeken ook nog eens uitgebreid met 2 nieuwe modellen. Kent u bijvoorbeeld de Kenai al? De Kenai is een trekkingbroek die niet alleen geschikt is om te dragen tijdens outdoor activiteiten, maar ook een die ideaal te dragen is tijdens alle werkzaamheden die in de natuur plaatsvinden. Er kunnen zelfs kniebeschermers in worden aangebracht.

Daarnaast is de Clique Spun Dyed collectie uitgebreid met de Basic Active Shorts. Een soepele interlock gebreide unisex short voor tijdens het sporten. Bovendien duurzaam geproduceerd dankzij de waterbesparende verftechniek Spun Dye. Probeer hem zelf uit!

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode AUG22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 augustus 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van augustus 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.