In december ontvangt u een mooie extra korting op alle tassen van Clique!

Clique heeft een verrassend uitgebreide en veelzijdige collectie tassen. Bestemd voor veel verschillende toepassingen; van zakelijke laptoptassen tot sportieve modellen voor het zorgvuldig opbergen van je sportuitrusting. 

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke tas? Dan is de PVC-vrije lijn wellicht een antwoord op deze vraag. Of heeft u wel eens gedacht aan een tas als (eindejaars)geschenk? 

Profiteer nu tijdens de hele maand december 2022 van extra korting op de complete tassencollectie van Clique!

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode DEC22B te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 december 2022 voor de Belgische klanten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van december 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.