Nu extra korting op geselecteerde jackets van Craft Teamwear

Wind. Regen. Kou. Het houdt de echte sporter niet tegen om toch naar buiten te gaan. Craft zorgt voor ultieme bescherming tijdens deze frisse omstandigheden. Voor zowel intensieve trainingen en warm-ups in natte omstandigheden zijn de jackets van Craft Teamwear uitermate geschikt met hun wind- en waterafstotende eigenschappen. U ontvangt daarom in februari extra korting op uw bestelling. Dus laat u niet weerhouden!

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode FEB22B te vermelden. Geldig van 1 t/m 28 februari 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van januari 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.