Bestel in juli Clique Kids items met extra korting

De schoolvakanties staan voor de deur maar voor je het weet gaan de kids alweer back to school. Een goed moment om alvast stil te staan bij de benodigde kleding voor het nieuwe seizoen! Of het nu gaat om een nieuwe trui of vest met het schoollogo erop, sportoutfits voor de kids of kleding voor een event. Clique heeft voor alle kids een geschikte outfit beschikbaar. Bestel daarom nu in juli kids kleding van Clique met extra korting!

Wist u daarnaast dat Clique ook de Basic Active collectie beschikbaar heeft voor de jongste generatie? De Clique Basic Active collectie is gemaakt van 100% Spun Dye polyester, dat uitblinkt vanwege een uitstekende kleurvastheid. Dit materiaal dankt zijn kleur aan de Spun Dye methode, een milieubesparende methode waarbij er minder water, energie en chemicaliën worden ingezet.

Het samenstellen van een duurzame outfit die én tegen een stootje kan tijdens het spelen en bewegen, én die zorgeloos vaak kan worden gewassen, wordt met de Basic Active producten van Clique kinderlijk eenvoudig.

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode JUL22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 juli 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van juli 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.