Ontvang extra korting op Craft Rush & Craft Footwear

Don't just run. Rush. Snelheid en beweging zijn de sleutel tot succes in de meeste sporten. De Rush-collectie helpt je met het verhogen van de intensiteit en het optimaliseren van je prestaties met de lichtgewicht, functionele en ergonomisch gevormde kledingstukken. 

Maak daarnaast je outfit compleet met schoenen uit de Craft Footwear collectie. Of u nu buiten door het bos, op straat of door de velden rent, of juist in de zaal optimaal wilt presteren. Met de Craft Footwear collectie gaat u harder lopen! De uitzonderlijke grip, anatomische vorm en geweldige energie teruggave brengen u verder dan ooit te voren. Bestel daarom nu Craft Rush en Craft Footwear met extra korting.

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode MRT22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 maart 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van maart 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.