De mooiste najaarsitems van C&B! Ontvang nu extra korting.

Het najaarsseizoen leent zich uitstekend voor warmte en comfort. Daarom ontvangt u extra korting gedurende de maand november op geselecteerde leisurewear items van Cutter & Buck. 

Neem bijvoorbeeld het Ozette Vest. Een perfect vest voor wandelingen of als extra warme laag voor onder een jas. Bovendien ook nog eens geweven van duurzaam gerecycled nylongaren met een Primaloft Black Eco®-vulling van gerecycled materiaal. Probeer hem zelf eens!

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode NOV22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 30 november 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van november 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.