Kleed je warm met de gewatteerde jassen van Clique. Nu met extra korting!

Wind. Regen. Kou. De herfst is weer in aantocht en dan is het belangrijk je goed te kleden als je naar buiten gaat. Bestel daarom nu de gewatteerde items Hudson & Lemont van Clique met extra korting.

Lemont is een opvallende gewatteerde jas met eigentijds design en een moderne pasvorm. Gevoerd met imitatie dons zorgt deze jas voor een aangenaam warm gevoel. 


Ook het Hudson Vest en Jacket zijn gevoerd met imitatie dons, maar zijn ook voorzien van een AC coating die bescherming biedt tegen wind en regen. Bovendien heeft het Hudson jack een afritsbare capuchon wat net dat beetje extra bescherming biedt. Wist u bovendien dat dit jack ook voor kids beschikbaar is?

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode OKT22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 31 oktober 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van oktober 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.