Maak een duurzame keuze met de Clique Spun Dyed collectie. Nu met extra korting!

Bestelt u in de duurzame september maand items van de Spun Dyed Collectie van Clique, dan ontvangt u extra korting. Deze brede lijn met zowel tops als bottoms zoals T’s, hoodies, pants en polo’s zijn verkrijgbaar in een ruime maatboog en een uitgebreide kleurenrange.

Clique streeft er altijd naar om een onderdeel uit te maken van innovaties die leiden tot duurzaamheid. Spun Dyed is daar één van! Het productieproces van de Spun Dyed garen is niet alleen beter voor het milieu, maar levert bovendien ook meer consistente en levendige kleuren op. De vezel wordt namelijk verzadigd met kleurstof voordat deze gesponnen wordt. Hierwordt wordt bespaard op waterverbruik, energie, CO2-uitstoot en worden er minder chemicaliën gebruikt.


Kies bewust, kies voor Spun Dyed!
 
 

*Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u bij bestelling de actiecode SEP22 te vermelden. Geldig van 1 t/m 30 september 2022. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en additionele prijsafspraken.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van deze mooie aanbieding bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij deze kalenderactie van september 2022 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.