De jaarkalender 2023

Inmiddels een bekend fenomeen, de jaarkalender van New Wave. Iets wat niet mag ontbreken op jouw bureau! Ook in 2023 is er daarom weer een nieuwe editie van de jaarkalender uitgebracht.

De New Wave Jaarkalender heeft in 2023, anders dan afgelopen jaren, een iets andere insteek. Elke maand staat in het teken van een bepaald thema, of dit nu gaat om Craft Custom, Reflective, Sustainable, nieuwe of juist populaire items. Elke maand voorzien wij u in genoeg inspiratie en artikelinformatie om uw klanten te prikkelen.  Activeer maandelijks je klanten met behulp van het marketingmateriaal dat via de mailing en de website wordt aangereikt. Ook zijn de feestdagen en andere interessante inhaakmomenten opgenomen zodat u een compleet overzicht heeft met alle mooie momenten die 2023 met zich meebrengt.

De jaarkalender 2023 is eind december 2022 op uw mat gevallen. Heeft u de jaarkalender 2023 nog niet ontvangen of wilt u extra exemplaren aanvragen? Vult u dan onderstaand formulier in. Dan sturen we u de nieuwe jaarkalender(s) zo spoedig mogelijk naar u op.

Bestel hier uw jaarkalender 2023

Vul hieronder uw gegevens in en bestel uw jaarkalender(s).