Custom. Made by you.

Is uw klant op zoek naar een sportieve outfit voor een team, bedrijf of event? Met de mogelijkheden van het Craft Custom concept ontwikkelt het team Make Your Own Design, in samenwerking met u en uw klant, een unieke custom teamoutfit.

De innovatieve en functionele kleding van Craft wordt in nauwe samenwerking met professionele atleten ontwikkeld om zo de behoeften van zowel de topsporter als de actieve sporter nog beter te leren begrijpen. De artikelen voor Bike en Track & Field kunnen worden voorzien van een eigen design. Het resultaat? Een buitengewoon bijzonder custom teamoutfit om mee aan de start te verschijnen!

Custom Bike Collectie

De Craft Custom Bike collectie heeft voor ieder wat wils. Met een Short Sleeve Jersey en een Bib Short kunt u gemakkelijk en snel de weg op voor een heerlijke rit. Maar bent u als echte fanatiekeling het hele jaar door actief en wilt u ook de wind, kou en regen trotseren, dan kan ook daar de Custom Bike collectie uitkomst voor bieden. Ga voor de Jersey Themal, Bib long tight (met of zonder pad) of maak uw outfit bijvoorbeeld compleet met Leg or Arm Warmers.

Om te voldoen aan de unieke eisen van de elite rijders, de echte liefhebbers, maar ook iedereen die gewoon voor zijn of haar plezier fietst, heeft Craft verschillende bike pads ontwikkeld. De hoogwaardige stoffen en het genderspecifieke ontwerp dragen bij aan een uitstekende prestatie en oneindig comfort. Ga voor de pad die het best bij jou past.


Uitgelicht. Wist u dat we in het nieuwe seizoen 2023 ook de Bike Cap beschikbaar hebben? Volledig te voorzien van uw eigen design, is dit hét item om uw teamoufit compleet te maken. De pet beschermt je hoofd en ogen in regen, kou en zonneschijn en is gemaakt van zacht polyester voor een efficiënt vochttransport en optimaal comfort.

Custom Track & Field Collectie

Ook voor de liefhebbers op het gebied van atletiek zijn er genoeg opties om de perfecte outfit samen te stellen. Ben je actief op de atletiekbaan en op zoek naar een Singlet en Short Tights? Of ren je liever op de weg en zoek je een geschikte marathon outfit om samen met jouw team het beste eruit te halen? Met de Custom Track & Field collectie vind je alles wat je nodig hebt. Ook voor en na uw sportactiviteit kunt u geheel in dezelfde stijl uw weg vervolgen met de PTF Warm-up Jacket en Pants.

Uitgelicht. Wist u dat u ook een juniorenteam volledig kunt aankleden met de Craft Custom Track & Field collectie? Van een Singlet, Short Sleeve, en Shorts voor de warmere dagen tot Long Sleeves en Tights voor de koudere dagen. Daarnaast is natuurlijk de Warm-up Jacket en Pants ook beschikbaar voor junioren.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu kiest voor een complete Bike outfit of hardloopshirts voor het volgende sportevenement, u kunt geheel sporten in stijl met de Craft Custom collectie.

De kleding wordt vervaardigd door middel van een chemisch proces genaamd sublimatie. Met deze techniek gaat de print bij hoge temperatuur van vaste fase direct over in een gasvormige fase waardoor deze als het ware in het oppervlak van de stof wordt gebakken. Het resultaat is een heldere, levendige full colour print die zowel kras- als wasbestendig is. Doordat deze techniek op de losse panelen van het kledingstuk toegepast wordt, zal de print uiteindelijk van naad tot naad lopen.


Daarnaast zijn de mogelijkheden qua print eindeloos. Ga voor een effe kleur met uw bedrijfslogo of juist voor een toffe print om extra op te vallen. De keus is aan u! De Project- en Design Managers van MYOD kunnen u helpen om het gewenste design te realiseren.


Marketing materiaal voor de kalenderactie

Om u te helpen bij de activatie van dit thema bij uw eigen klanten, hebben wij een pakket marketingmateriaal klaar gezet. Download hier het marketingmateriaal dat bij januari 2023 hoort. Uiteraard is het mogelijk om dit te laten voorzien van uw logo. Gebruik maken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@nwsw.nl met uw logo.