Vind jij alle verschillen?

Wat is er door iedereen enthousiast gezocht naar alle verschillen in de Pauze Puzzel Poster! De tweede New Wave Games is gespeeld en we hebben deze keer maar liefst 3 winnaars! Wij feliciteren Yipp & Co, TotalPress en Linden Bedrijfskleding met de BergHOFF Kamado BBQ  met BBQpakket! Zij hadden het juiste aantal van 40 verschillen gevonden.

Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname aan de tweede New Wave Game ‘Pauze Puzzel Poster’.

De opdracht is eigenlijk simpel. Op de Pauze Puzzel Poster staan 58 producten uit de collecties van Clique, Craft, Jobman en Cutter & Buck. Hierin zijn verschillen aangebracht in de producten op de onderste helft van de poster (Let op! Op een product kunnen meerdere verschillen aangebracht zijn). Aan jullie de taak om alle verschillen te vinden. We helpen je gedurende de eerste 3 weken op weg door een aantal vragen te stellen. Met het resultaat van deze vragen zou je al meer dan 50% van de verschillen kunnen vinden! Hebben jullie het juiste aantal verschillen gevonden? Dan maak je kans op de BergHOFF Kamado BBQ + Barbecue pakket!

Geef jouw antwoord op de vragen door via onderstaand antwoordformulier. Het antwoordformulier verstuur je maximaal 1x per dag per bedrijf, dus overleggen met jouw collega’s kan nuttig zijn. Het eerste antwoord dat we ontvangen, is geldig. Iedere vrijdag helpen we je een beetje door een hint bekend te maken via onze socials.

Wij wensen je veel succes en plezier!

Hoeveel verschillen hebben jullie gevonden? (t/m 31-05)

Beantwoord de ultieme vraag en speel mee voor de Berghoff Kamado BBQ + BBQ-pakket!
 
Hoeveel verschillen staan er in totaal op de Pauze Puzzel Poster?

Vraag 3 (t/m 25-5-2022)

We helpen jullie nog een laatste keer op weg! Hier komt de derde vraag!
 
Vraag 3: Op de Pauze Puzzel Poster staan 25 Clique producten afgebeeld. Hoeveel van deze 25 producten hebben GEEN verschil?

Vraag 2 (t/m 18-5-2022)

Hier komt vraag 2! Weten jullie de verschillen te vinden?
 
Vraag 2: Er staan 6 producten uit de Craft Essence collectie op de poster. Hiervan hebben 3 producten één verschil. Benoem deze 3 producten. Stuur jouw antwoord op vraag 2 vóór 19 mei 2022.

Vraag 1 (t/m 11-5-2022)

Met deze eerste vraag helpen wij jullie een handje op weg om alle verschillen op de Pauze Puzzel Poster te vinden. Succes!
 
Vraag 1: Er staan 14 nieuwe producten uit de Spring / Summer 2022 collectie op de poster. Hiervan hebben 10 producten één of meerdere verschillen. Benoem deze 10 producten. Stuur jouw antwoord op vraag 1 vóór 12 mei 2022.

Doe mee met de New Wave Games en ontvang de tofste geschenken! New Wave daagt je uit om het beste uit je team te halen door samen de uitdagende challenges aan te gaan.

Ieder kwartaal staat in het teken van een nieuwe challenge. Lossen jullie hem het beste op? Dan zijn jullie misschien wel de gelukkigen die een van de toffe geschenken ontvangen. Dus waar wachten jullie nog op?!