Raad jij het geluid?

De eerste New Wave Game van 2022 is ‘Raad Het Geluid’. Deze challenge stelt jouw luistervaardigheid én creativiteit op de proef. Raad jij de juiste woorden? Doe mee en wie weet ben jij straks de gelukkige die een supertof teamuitje t.w.v. € 2000,- in de wacht sleept!

Uitleg challenge 'Raad Het Geluid'

De komende drie weken wordt op maandag op deze pagina 3x een cryptisch geluidsfragment geplaatst. Ieder geluidsfragment verwijst naar een woord. Nadat je alle drie de woorden hebt geraden, vragen wij je om hiermee een leuke, creatieve en ludieke slogan te verzinnen. De voorwaarde is dat de drie woorden in de slogan voorkomen. Het team dat de meest creatieve slogan heeft verzonnen, ontvangt een supertof geschenk: Een waardebon voor een teamuitje t.w.v. € 2000,-!

Antwoordformulier

Geef iedere week jouw antwoord door via het onderstaande antwoordformulier. Je ontvangt per mail een reactie of jouw antwoord wel of niet juist is. Heb je het juiste antwoord gegeven? Bewaar de oplossing goed en maak je klaar voor de volgende ronde! Indien jouw antwoord niet juist is, ontvang je van ons één hint. Het antwoordformulier verstuur je maximaal 1x per dag per bedrijf, dus overleggen met jouw collega’s kan nuttig zijn. Het eerste antwoord dat we ontvangen, is geldig.

Ben je na het luisteren van het geluidsfragment nog niet helemaal zeker of het antwoord juist is? We helpen je op weg door op woensdag via deze pagina een hint bekend te maken.

Wij wensen je veel succes en plezier!

Antwoordformulier Raad het Geluid

Wil je niets van deze challenge missen?

We hebben de belangrijke ‘Raad Het Geluid’ momenten voor je op een rijtje gezet.

31-1-2022

Het 1e geluidsfragment wordt bekendgemaakt.

2-2-2022

We matsen je met een hint!

7-2-2022

Het 2e geluidsfragment wordt bekendgemaakt.

9-2-2022

Twijfel je? Vandaag wordt er een nieuwe hint bekend!

14-2-2022

Het 3e geluidsfragment wordt bekendgemaakt.

16-2-2022

We helpen je een handje met een nieuwe hint!

27-2 2022

Verzend via het antwoordformulier vóór 27-2-2022 de antwoorden van de geluidsfragmenten en een ludieke slogan waar deze woorden in verwerkt zijn.

4-3-2022

Vandaag maken we de meest orginele en ludieke 'raad het Geluid' slogan bekend. Dit team ontvangt de waardebon voor het teamuitje t.w.v. € 2000,-!

New Wave Games 2022

Doe mee met de New Wave Games en ontvang de tofste geschenken! New Wave daagt je uit om het beste uit je team te halen door samen de uitdagende challenges aan te gaan.

Ieder kwartaal staat in het teken van een nieuwe challenge. Lossen jullie hem het beste op? Dan zijn jullie misschien wel de gelukkigen die een van de toffe geschenken ontvangen. Dus waar wachten jullie nog op?!