Raad jij het geluid?

De eerste New Wave Game van 2022 is ‘Raad Het Geluid’ is gespeeld! De geluiden zijn geraden, slogans zijn verzonnen en de winnaar is bekend! Wij feliciteren Veys Bedrijfskleding als de winnaar van de New Wave Game 'Raad Het Geluid'. Zij gaan met het team op een geheel verzorgd teamuitje!

New Wave wil daarnaast iedereen bedanken voor hun deelname, inzet van jullie scherpe gehoor en creativiteit tijdens de eerste NWT Game 'Raad Het Geluid'! 

 

Uitleg challenge 'Raad Het Geluid'

In februari is er de eerste drie weken op maandag op deze pagina 3x een cryptisch geluidsfragment geplaatst. Ieder geluidsfragment verwees naar een woord. Nadat alle drie de woorden geraden werden, hebben de deelnemers een leuke, creatieve en ludieke slogan verzonnen. De voorwaarde was dat de drie woorden in de slogan voorkwamen. Het team dat de meest creatieve slogan had verzonnen, ontving een supertof geschenk: Een waardebon voor een teamuitje t.w.v. € 2000,-!

Deze actie is afgesloten, u kunt niet meer reageren.

Geluidsfragment 3 - Textiles

Jouw hint voor het derde geluidsfragment:

 

Hint 3 Raad Het Geluid website.jpg

De 1e letter van de productnaam van deze producten vormen samen het derde woord dat we zoeken.

Geluidsfragment 2 - Wave

Voor het tweede geluidsfragment geven we je cryptische aanwijzing:

'Vinka'

Geluidsfragment 1 - New

We matsen je met een hint voor het eerste geluidsfragment:

"Het woord dat we zoeken heeft drie letters'

New Wave Games 2022

Doe mee met de New Wave Games en ontvang de tofste geschenken! New Wave daagt je uit om het beste uit je team te halen door samen de uitdagende challenges aan te gaan.

Ieder kwartaal staat in het teken van een nieuwe challenge. Lossen jullie hem het beste op? Dan zijn jullie misschien wel de gelukkigen die een van de toffe geschenken ontvangen. Dus waar wachten jullie nog op?!