Wat weet jij over New Wave?

De winnaar van de Q3 NWt Game is bekend! TotalPress heeft de Video Cube Challenge als beste volbracht. Dat betekent dat zij de te gekke New Wave Pooltafel van Heemskerk t.w.v. € 2100,- in ontvangst zullen nemen! Wij bedanken iedereen die deel heeft genomen aan de Video Cube Challenge en wensen TotalPress veel plezier met de New Wave pooltafel!

Met de New Wave Video Cube Challenge kun jij New Wave (her)ontdekken. Heb je bijvoorbeeld al eens een kijkje genomen in onze showroom? Weet je de ins en outs van onze merken of ben je benieuwd welke kanjers ervoor zorgen dat jouw order zo snel mogelijk de deur uit gaat?

Tijdens de New Wave Video Cube Challenge krijg je drie video’s te zien die je een kijkje in de werkdag van een New Waver laat zien. Komende weken krijg je deze één voor één te zien. Het enige wat wij van je vragen is om de komende drie weken de video’s aandachtig te bekijken en de bijpassende vraag te beantwoorden. We sluiten deze Q3 challenge af met een overall-vraag. Alleen met alle vier jouw antwoorden op de vragen maak je kans op die supergave New Wave Pooltafel.

Je kunt jouw antwoord op de vragen doorgeven via het antwoordformulier. Jouw eerste antwoord telt. Een antwoord verstuur je maar 1x per week per bedrijf, dus overleggen met jouw collega’s kan nuttig zijn. Het eerste antwoord dat we ontvangen, is geldig.

Wij wensen je veel succes en plezier!

 

Mock up kubus.jpg

Nu je alle video's bekeken hebt, kun je aan de slag met de laatste vraag van deze challenge, de bonusvraag! We hopen dat je goed hebt opgelet, want de vraag is: Hoe vaak heb je de New Wave Activatiekubus (zoals hier afgebeeld) in beeld voorbij zien komen in de drie video's in totaal? Het juiste antwoord is: 34 keer! 

Maak kennis met het New Wave Team! Deze harde werkers staan elke dag weer voor u klaar om u te ondersteunen en uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen. Zij zijn uw aanspreekpunt en helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Daarnaast is team New Wave er ook voor u ter ondersteuning van uw eigen marketing, en zal de Make Your Own Design afdeling uw order persoonlijk begeleiden van ontwerp tot uitlevering. De deur staat altijd voor u open, zien we u binnenkort?

Naast het personeel dat hier in Utrecht voor u klaar staat, zijn er nog een heleboel andere collega’s van de New Wave Group die dit allen mede mogelijk maken. Weet u hoeveel werknemers de New Wave Group full-time in dienst heeft? Het juiste antwoord is: 2206 werknemers.

Neem kijkje achter de schermen bij New Wave en volg de weg van jouw pakket. In Utrecht staat ons lokale magazijn, 2 moderne hoogbouwhallen van totaal 6000m2, vol met producten om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. De medewerkers van het warehouse zorgen voor alle inkomende en uitgaande goederenstromen, verzamelen uw order en pakken deze met zorg in.

Een van de voordelen van een sterk overkoepelende organisatie als de New Wave Group is de gedeelde Europese voorraad. In een geselecteerd aantal magazijnen, waarvan één bij ons in Utrecht, is de gehele voorraad van onze concepten ondergebracht. Een voordeel hiervan is dat wij hierdoor altijd zeer snel kunnen leveren. Weet u hoeveel verschillende producten (SKU’s) er in het magazijn in Utrecht op voorraad zijn? Het juiste antwoord is: 34656 producten.

SKU is een afkorting voor Stock Keeping Unit, een term die gebruikt wordt om unieke producten aan te duiden. Zo heeft elk artikel meerdere SKU’s om de verschillende maten en kleuren aan te duiden.

In deze eerste video staat de showroom van New Wave centraal. Gelegen in Utrecht, is een bezoekje aan de showroom de snelste manier om alle actuele collecties te bekijken. U kunt hier een algemene indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden of specifiek naar artikelen en/of merken zoeken waarin u geïnteresseerd bent. Het is de showroom voor u maar ook uw eigen klant! Naast de collecties Clique, Jobman, Craft en Cutter&Buck kunt u ook inspiratie op doen voor custom made specials van onze Make Your Own Design afdeling. Bekijk het zelf eens!

Wist u dat alle collecties artikelen bevatten die afkomstig zijn van bronnen en processen met extra zorg voor mens en planeet? Denk eens aan de Organic Cotton en Spun Dyed lijnen van Clique of de producten van gerecycled polyester van Craft. Weet u hoeveel % van de textielproducten binnen de New Wave Group een duurzaam kenmerk hebben? Het juiste antwoord is: 44%.

Producten met een duurzaam kenmerk hebben een of meer van de volgende keurmerken, materialen of processen: Het Nordic Ecolabel, GOTS, Oeko Tex, Fairtrade, gerecycled polyester, Spun Dyed polyester, EXP 4.0 behandelde wol en gerecycled polyamide.

Doe mee met de New Wave Games en ontvang de tofste geschenken! New Wave daagt je uit om het beste uit je team te halen door samen de uitdagende challenges aan te gaan.

Ieder kwartaal staat in het teken van een nieuwe challenge. Lossen jullie hem het beste op? Dan zijn jullie misschien wel de gelukkigen die een van de toffe geschenken ontvangen. Dus waar wachten jullie nog op?!