Toets jouw textielkennis!

Met de NewWave VrijMiBo Quiz beleef je plezier met jouw team met het beantwoorden van de leukste quizvragen over de textielbranche! Tijdens deze challenge spelen we gedurende 4 weken lang wekelijks een nieuwe vragenronde. De eerste ronde gaat van start op vrijdag 4 november 2022. Doe mee en wie weet ga jij straks met jouw team feestelijk dineren in een restaurant naar keuze*!

Iedere ronde staat in het teken van een thema, zo toetsten we jouw kennis over werkkleding, promotionele kleding, sustainability en sportkleding. De nieuwe vragen ontvang je wekelijks op vrijdag per mail.

De VrijMiBo Quiz wordt gespeeld tot en met 2 december 2022, zie onderstaande planning voor de belangrijkste momenten. Speel alle 4 Quizronden mee om in aanmerking te komen voor het toffe geschenk. 

Heb je een ronde gemist? No worries! Op deze actiepagina vind je alle rondes die tot nu toe zijn gespeeld.

Sportkleding Specialisten; Speel nu de vierde VrijMiBo Quizronde!

Via de afbeelding download je de 4e quizvragenronde. Speel je samen met jouw collega's? Download en print dan ook het antwoordformulier voor deze quizronde, zodat iedereen zijn eigen antwoorden kan bijhouden. Leuk voor tijdens de vrijdagmiddagborrel! Veel succes & plezier!  

   A5 antwoordformulier ronde 4.jpg

Antwoordformulier

Vul jouw antwoorden en gegevens in via het onderstaande antwoordformulier. Een antwoord verstuur je maar 1x per bedrijf en het eerste antwoord is geldig, dus overleggen met jouw collega’s kan nuttig zijn. Na ontvangst van jouw inzending ontvang je direct een reply-mail met de antwoorden.

Ronde 4 Sportkleding

Vraag 1: Coolmax fiber
Vraag 2: Ademend vermogen vrs Ventilatie
Vraag 3: Sublimatie print
Vraag 4: 3-layer Principle
Vraag 5: Verschil Primaloft en Sorona

Speel alle ronden van de VrijMiBo Quiz!

Heb je de eerdere ronden van de VrijMiBo Quiz nog niet gespeeld? Doe dit zeker alsnog! Om in aanmerking te komen voor het supertoffe geschenk van de VrijMiBo Quiz, is het een voorwaarde om iedere ronde mee te spelen. Dat zijn er in totaal 4! Je hebt tot en met 2 december 2022 de tijd hiervoor. Dus waar wacht je nog op?

Vragen ronde 1_ Sustainability_Cover BL.jpg

Ga hier naar Ronde 1 van de VrijMiBo Quiz 'Sustainability'!

Cover Vragen ronde 2_ Werkkleding_BL.jpg

Ga hier naar Ronde 2 van de VrijMiBo Quiz 'Werkkleding'!

Vragen ronde 3_ Promotionele kleding Cover BL.jpg

Ga hier naar Ronde 3 van de VrijMiBo Quiz 'Promotionele kleding'!

Belangrijke momenten in de VrijMiBo Quiz

Wat Wanneer
Start VrijMiBo Quiz - Speluitleg 31-10-2022
VrijMiBo Quiz - Ronde 1: Sustainability  4-11-2022
VrijMiBo Quiz - Ronde 2: Werkkleding 11-11-2022
VrijMiBo Quiz - Ronde 3: Promo kleding 18-11-2022
VrijMiBo Quiz - Ronde 4: Sportkleding 25-11-2022
Maak jouw antwoorden van alle rondes compleet en stuur ze in! 2-12-2022
We maken de winnaar bekend! 9-12-2022

Doe mee met de New Wave Games en ontvang de tofste geschenken! New Wave daagt je uit om het beste uit je team te halen door samen de uitdagende challenges aan te gaan.

Ieder kwartaal staat in het teken van een nieuwe challenge. Lossen jullie hem het beste op? Dan zijn jullie misschien wel de gelukkigen die een van de toffe geschenken ontvangen. Dus waar wachten jullie nog op?!