Worden jullie een New Wave Lucky One?

Een tof geschenk, wie wil dat nou niet?!

Als waardering voor onze bestellende klanten gaan wij in 2021 elke maand weer leuke geschenken uitdelen! En niet zomaar iets, maar items waar het hele team plezier aan kan beleven, want wij geloven in de #krachtvansamen.

Nu denken jullie misschien hoe zorgen we ervoor dat wij dat te gekke geschenk krijgen? Nou het is simpel! Bij elke New Wave bestelling ontvang je een ticket met een uniek nummer. Bewaar dit ticket goed want zo weet jij of jullie de gelukkigen zijn! Aan het begin van iedere opvolgende maand worden er via onze Social Media kanalen (FB, Insta & LinkedIn) bekend gemaakt welke nummers de New Wave Lucky Ones zijn geworden. #NWTgeschenken #NWTLuckyOne

Heb jij het ticket met een van deze nummers? Dan ontvang je een geschenk! Stuur een email naar marketing@nwsw.nl met een leuke foto of creatief filmpje waar het Lucky One ticket nummer duidelijk zichtbaar is.

O, en dan nog iets! Zijn jullie de 2021ste besteller van de maand, dan ontvang je 5 extra New Wave Lucky One tickets die geldig zijn voor het geschenk van de volgende maand. Dat betekent 5 extra mogelijkheden in handen om een supertof geschenk te verdienen.

Het geschenk van deze maand vind je hier!