Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand augustus 2021 is een Smoothiepakket incl. Philips blender!!

We zitten midden in de zomer en de zon doet z'n best. Wat is er dan lekkerder dan samen met je collega's genieten van een gekoelde fruitsmoothie tijdens de pauze?! Het recept voor succes vind je in dit pakkket; fruit, een blender en eindeloos veel smoothie recepten om elke keer iets anders te proberen.

Deze maand worden er vijf smoothiepakketten weggegeven! Bij elke New Wave bestelling ontvang je een uniek ticket. Hebben jullie al tickets ontvangen? Bewaar ze dan goed en volg ons op onze socials! Van maandag 6 tot vrijdag 10 september 2021 maken we elke dag één gelukkige bekend die het smoothiepakket ontvangt. 

Shake it! Shake it!

Ben jij de eerste Lucky One die het smoothiepakket in ontvangst mag nemen? Heb jij ticketnummer AUG03721 in handen? Mail dan een foto van het juiste ticket naar marketing@nwsw.nl en dit heerlijke pakket met fruit, receptenboek en Philips blender komt jullie kant op!

Begin de dag gezond!

Begin de dag met een heerlijk verse fruit smoothie! En dat doe je gemakkelijk met het Lucky One geschenk van deze maand; het smoothiepakket. Hebben jullie Lucky One ticketnummer AUG02355 in handen? Mail dan een foto naar marketing@nwsw.nl en binnenkort zul jij de heerlijkste smoothies kunnen bereiden.

Eindeloos veel smoothieplezier!

Dat heb je met het 500 Sappen & Smoothies boek uit het smoothiepakket. Mix en match jouw favoriete fruit of probeer eens iets nieuws. Het pakket zit boordevol lekker fruit en uiteraard een Philips blender om de smoothies mee te maken. Hebben jullie Lucky One ticket AUG00790 dan zijn jullie de Lucky Ones. Mail een foto naar marketing@nwsw.nl en geniet!

Lekker én gezond!

Ga jij voor de aarbei-banaan smoothie of voor de groenteshake? Het is aan jou! Dat doe je gemakkelijk met dit lekkere en gezonde smoothiepakket. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van het juiste ticket te mailen naar marketing@nwsw.nl en het pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op.

De keuze is reuze!

Zeker met dit receptenboek met maar liefst 500(!) recepten. Je kunt eindeloos combineren en proberen. En om vast goed te starten kun je dit smoothiepakket receptenboek, fruit en Philips blender natuurlijk goed gebruiken! Mail een foto van het matchende ticket met de video hiernaast naar marketing@nwsw.nl en probeer ze allemaal!