Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand december 2021 is een Nieuwjaars borrelpakket!!

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Misschien wel met enkele goede voornemens om er een mooi jaar van te maken. En hoe kun je nou goed van start gaan zonder een Nieuwjaars borrelpakket?! New Wave heeft deze voor jullie klaar staan!

Deze maand worden maar liefst 5 borrelpakketten weggegeven! En hoe kom je dan aan Lucky One tickets? Door zoals gewoonlijk bij New Wave te bestellen! Bij elke bestelling zit een uniek ticket. Bewaar deze goed en volg ons op onze socials! Van maandag 3 januari tot vrijdag 7 januari 2022 maken we elke dag één gelukkige bekend die het Nieuwjaars borrelpakket ontvangt. Alle gelukkigen van deze maand zullen ook hier op de website geplaatst worden.

Happy New Year!

Gaan jullie knallend het nieuwe jaar in?! Dat kan namelijk als jullie de gelukkigen zijn van het New Wave Nieuwjaarsborrelpakket. Check hiernaast of jullie het matchende ticket hebben en mail een foto van dit ticket naar marketing@nwsw.nl. Dit toffe geschenk komt dan zo snel mogelijk jullie kant op!

Lucky number 2

Zitten jullie binnenkort aan de nieuwjaarsborrel met dit heerlijke pakket? Dat kan als jullie ticketnummer ➡️DEC05066⬅️ in handen hebben! Mail een foto van het bewijs naar marketing@nwsw.nl en het pakket komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Third time's a charm

Zijn jullie de derde gelukkigen die het New Wave Borrelpakket in handen mogen nemen? Stuur dan een foto van het ticket met nummer DEC01899 naar marketing@nwsw.nl en het pakket komt zo snel mogelijk jullie kant op!

 

Lucky nummer 4

Zijn jullie de één na laatste Lucky One? Het kan zo maar gebeuren. Check snel of een van je tickest met het ticketnummer hiernaast overeenkomt! Is dat zo? Dan zijn jullie de gelukkigen! Mail dan een foto van dit ticket, met het nummer zichtbaar in beeld, naar marketing@nwsw.nl en het New Wave Borrelpakket komt jullie kant op. Proost!

De aller-allerlaatste Lucky One

De allerlaatste mogelijkheid om nog een tof geschenk als Lucky One te kunnen bemachtigen en met het toffe New Wave Borrelpakket naar huis te gaan! Hebben jullie ticketnummer ➡️DEC05805⬅️ in handen? Mail dan een foto van jullie ticket naar marketing@nwsw.nl