Tromgeroffel....

Het geschenk van de maand februari 2021 is een Sony SRS-XB43 Bluetooth Speaker!!

Je brengt het feest pas echt op gang met deze krachtige Sony Bluetooth Speaker. Deze speaker is schok- en water proof en heeft daarnaast ingebouwde verlichting die mee knippert op de beat van de muziek. Kortom, geschikt voor elke gelegenheid! Staan jullie binnenkort te dansen op je favoriete beat?

Deze maand worden maar liefst 5 Sony Bluetooth Speakers weg gegeven! Hebben jullie al tickets ontvangen? Bewaar ze dan goed en volg ons op onze socials! Van maandag 1 maart tot vrijdag 5 maart 2021 maken we elke dag één gelukkige bekend die een Sony Bluetooth Speaker ontvangt. Alle gelukkigen van deze maand zullen ook hier op de website geplaatst worden.

LET OP: U heeft tot en met 14 maart de tijd om te reageren door een mail te sturen met een foto van het juiste ticket naar marketing@nwsw.nl !

Zijn jullie februari Lucky Ones?

Zijn jullie de Lucky Ones?! Ben je in het bezit van een ticket met het volgende nummer, dan komt de Sony Bluetooth Speaker jullie kant op!

Bekijk snel de video en mail naar marketing@nwsw.nl een foto van het matchende ticket.

Music to my ears

Die Sony speaker bij jullie op kantoor? Dat klinkt toch als muziek in de oren! Als jullie het matchende Lucky One ticket met het filmpje hiernaast in handen hebben dan zal het binnenkort niet zo stil meer zijn op kantoor!

Mail naar marketing@nwsw.nl en de bluetooth speaker komt jullie kant op.

Do you feel Lucky?

De Sony Bluetooth Speaker kan zomaar van jullie zijn! Hebben jullie al eens goed je Lucky One tickets bekeken en deze vergeleken met de filmpjes op deze webpagina? De speaker kan dan zomaar van jullie worden! Mail een foto van het juiste ticketnummer naar marketing@nwsw.nl.

Klavertje vier

Is klavertje vier ook jullie gelukssymbool? Wellicht dat het geholpen heeft en jullie daarom de Lucky Ones van februari zijn! Bekijk snel de video en zoek tussen je stapel tickets het juiste nummer. Hebben jullie die in bezit? Mail dan een foto naar marketing@nwsw.nl en de Sony Bluetooth Speaker is van jullie!

The Final Lucky One

Zitten jullie nog in spanning te wachten op het laatste ticket nummer? Niet voor lang meer! Kijk snel of jullie binnenkort de Sony speaker op jullie kantoor kunnen neerzetten en mee kunnen genieten van de muziek. Stuur een foto van het matchende ticket naar marketing@nwsw.nl