Tromgeroffel....

Het geschenk van de maand januari 2021 is een New Wave Sjoelbak!!

Wie houdt er nou niet van om in de koude wintermaanden gezellig samen een potje te sjoelen. Iedereen heeft wel z’n herinneringen aan het sjoelen. Het begint vaak met een vreedzaam potje, maar voor dat je het weet begint de fanatieke strijd om de winst.

Deze maand worden maar liefst 5 New Wave Sjoelbakken weg gegeven! Hebben jullie al tickets ontvangen? Bewaar ze dan goed en volg ons op onze socials! Van maandag 1 februari tot vrijdag 5 februari 2021 maken we elke dag één gelukkige bekend die een sjoelbak ontvangt. Op vrijdag 5 februari zullen we ook alle gelukkigen van deze maand hier op de website plaatsen.

LET OP: U heeft nog tot 14 februari de tijd om te reageren door een mail te sturen met een foto van het juiste ticket naar marketing@nwsw.nl !

De Eerste Lucky One

Zijn jullie de Lucky Ones?! Ben je in het bezit van een ticket met het volgende ticketnummer, dan komt de New Wave Sjoelbak jullie kant op!

Bekijk snel de video en mail naar marketing@nwsw.nl een foto van het matchende ticket.

Lucky Number Two

Misschien zijn jullie wel de tweede Lucky Ones van januari! Kijk snel of jullie binnenkort een gezellig potje staan te sjoelen!

Drie keer is scheepsrecht!

Misschien geldt dit ook wel voor jullie?! Hebben jullie al gekeken of jullie het matchende ticket in handen hebben? 

Zijn jullie een van de laatste Lucky Ones van januari?

Misschien is klavertje vier wel jullie gelukssymbool, en worden jullie de vierde Lucky One?! Check snel je tickets en mail naar marketing@nwsw.nl als je het juiste ticketnummer in handen hebt!

Save the best for last!

Zijn jullie de laatste Lucky Ones van januari? Kijk nog eens goed naar alle tickets die je ontvangen hebt en vergelijk ze met de video's op deze pagina. Heb jij een overeenstemmend ticketnummer? Dan kunnen jullie binnenkort de New Wave Sjoelbak in ontvangst nemen.