Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand juni 2021 is een Coollux; lantaarn, wijnkoeler en bluetooth speaker in één!!

De dagen worden langer, de zon schijnt, tijd om aan het eind van de dag heerlijk te relaxen na een dag hard werken! En daar heb je maar één ding voor nodig: de Coollux. Geniet van een gekoeld drankje terwijl je aan het luisteren bent naar je favoriete muziek. En als het donker wordt, dan kan de Coollux ook nog wat licht in de duisternis geven. Hoe kun je de dag nou beter afsluiten?!

Hebben jullie ook zo'n zin in de zomer en willen jullie 's avonds lekker genieten? Zorg dan dat je je Lucky One tickets bewaard! Bij elke New Wave bestelling ontvang je een ticket. Tussen maandag 5 juli en vrijdag 9 juli maken we elke dag bekend wie de Lucky Ones zijn en dit mooie geschenk in ontvangst mogen nemen.

Heb jij het eerste geschenk in handen?

Mag jij de Lucky One zijn die dit geschenk ontvangt? Dan heb je driedubbel geluk! De Coollux heeft namelijk meerdere functies in 1! Zo zal het niet alleen jouw drankje verkoelen, maar ook wat sfeer met zich meebrengen in de vorm van muziek en licht. Dus kijk snel of jij een van de Lucky Ones bent!

Heb jij een ticket met hetzelfde nummer als dat getoond wordt in de video hiernaast? Mail dan een foto van het juiste ticket naar marketing@nwsw.nl.

Geniet met de Coollux

Weet jij al met wie je gaat genieten van de vele mogelijkheden van de Coollux? Zorg dat je dan snel kijkt of de Coollux ook echt van jullie gaat zijn! Hoe? Controleer of een van jouw Lucky One tickets hetzelfde nummer heeft als het genoemde ticketnummer in de video hiernaast. Komt dat overeen, mail dan naar marketing@nwsw.nl met een foto van dit ticket en de Coollux komt jullie kant op!

Hoe Lucky zijn jullie?

Met een beetje geluk zitten jullie straks te relaxen na een lange werkdag met een verkoelend drankje en lekkere muziek. Kijk snel of jullie een Lucky One zijn door jullie ticketnummers te vergelijken met het ticketnummer in de video! Mail een foto van het juiste ticket en wie weet kunnen jullie snel van de zomerse avonden genieten!

Én én én...

Mogen we jullie binnenkort verassen met een cooler mét licht én een speaker in één? Kijk dan snel of jullie een van de Lucky Ones van juni zijn. Dit doe je door jullie ticketnummers te vergelijken met de nummers in de video's. Staat jullie nummer erbij? Mail dan naar marketing@nwsw.nl en de Coollux is binnenkort van jullie!

Houd het hoofd koel!

Ben jij de koele kikker die het niet erg vindt om in spanning tot het laatste moment te wachten? Misschien dat het laatste ticketnummer jou wel geluk brengt! Kijk snel of je een ticket hebt met hetzelfde nummer als in deze laatste video en neem contact op door te mailen naar marketing@nwsw.nl.  Stuur een foto met het juiste ticketnummer duidelijk zichtbaar en wij zorgen dat dit toffe geschenk jouw kant op komt!