Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand maart 2021 is een New Wave zitzak!!

Even lekker loungen tussen het werk door, of in de zomer kunnen nagenieten van een goede werkdag. Daar komt de New Wave zitzak natuurlijk goed bij van pas! 

Deze maand worden maar liefst 5 zitzakken weggegeven! En hoe kom je dan aan Lucky One tickets? Door zoals gewoonlijk bij New Wave te bestellen! Bij elke bestelling zit een uniek ticket. Bewaar deze goed en volg ons op onze socials! Van maandag 5 april tot vrijdag 9 april 2021 maken we elke dag één gelukkige bekend die een New Wave zitzak ontvangt. Alle gelukkigen van deze maand zullen ook hier op de website geplaatst worden.

Voor de harde werkers!

Ben jij ook toe aan wat ontspanning (na het drukke Paasweekend)? Zorg dan dat jullie je Lucky One tickets bij de hand hebben, en kijk of de New Wave zitzak van jullie wordt! Hebben jullie het matchende ticket in handen, mail dan een foto naar marketing@nwsw.nl en je kunt binnenkort lekker relaxen!

Het zit mee!

Ben jij de volgende Lucky One? Dan mag je binnenkort de New Wave zitzak in ontvangst nemen! Het enige wat je hoeft te doen is een foto van het juiste ticket te mailen naar marketing@nwsw.nl en wij zorgen ervoor dat de zitzak jouw kant op komt!

Lucky Number 3

Zijn jullie de derde gelukkigen die deze maand de New Wave zitzak in ontvangst mogen nemen? Kijk dan snel of jullie ticketnummer matcht met het nummer in de video hiernaast! Mail een foto met het juiste nummer naar marketing@nwsw.nl en wij zorgen dat jullie binnenkort lekker kunnen neerploffen in die leuke zitzak!

Zit je er klaar voor?!

Het blijft spannend elke keer wie nou dat mooie geschenk gaat krijgen! Wij zijn net zo benieuwd als jullie, dus kijk snel of die zitzak van jullie wordt! Een foto van het juiste ticket is genoeg om ervoor te zorgen dat jullie straks die toffe zitzak op kantoor hebben. Mail naar marketing@nwsw.nl

Wie o wie?

Wie wordt dan toch de laatste Lucky One van maart? Nu is het tijd om nog één laatste keer door de stapel Lucky One tickets van maart te gaan om te zien of jullie een van de matchende tickets in handen hebben. Zo ja, mail ons dan! Stuur een foto naar marketing@nwsw.nl en jullie kunnen straks lekker onderuitgezakt in de zitzak zitten! Wel in de pauze doen hè ;)