Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand mei 2021 is een Boretti Barilo barbecue!!

Met het lekkere weer op komst, kun je maar één ding doen... Lekker barbecuen natuurlijk! Met je collega's niet alleen genieten van het zonnetje aan het eind van de dag, maar ook nog eens een heerlijke maaltijd erbij.

Ben jij de volgende barbecue koning of koningin?! Deze maand worden er 5 Boretti Barilo barbecue weg gegeven! Je ontvangt een ticket bij elke New Wave bestelling. Bewaar ze goed en volg ons op onze socials! Tussen maandag 7 juni en vrijdag 11 juni 2021 maken we de Lucky Ones bekend die de barbecues in ontvangst mogen nemen.

Let op! Je hebt tot 13 juni 2021 om te reageren door te mailen naar marketing@nwsw.nl!

 

It's BBQ time!

Wie o wie mag het eerst gaan genieten van een zomerse barbecue? Benieuwd of jullie de Lucky Ones deze maand zijn? Bekijk de video hiernaast, en als een van jullie tickets hetzelfde nummer heeft als in de video dan zijn jullie de Lucky Ones! Mail een foto van dit ticket naar marketing@nwsw.nl en de barbecue zal snel van jullie zijn.

The next grill master

Ben jij de man van het vlees, of die stoere dame die speelt met vuur? En kan je niet wachten om weer wat lekkers klaar te maken? Kijk dan snel of een van jouw Lucky One tickets het juiste ticket is! Heb jij het matchende ticket in handen met de video hiernaast, mail dan naar marketing@nwsw.nl en stuur een foto van jouw ticket. De barbecue komt dan zo snel mogelijk jullie kant op!

Waar rook is, is vuur!

En vuur zul je nodig hebben om de Boretti Barilo barbecue aan te steken! De derde Lucky One kan zich kenbaar maken door een foto van het ticket te sturen met het matchende ticketnummer in het filmpje hiernaast. Mail die foto naar marketing@nwsw.nl en wie weet sta jij binnenkort dat vuurtje op te stoken voor een heerlijke maaltijd!

Lucky number 4!

Wat staat er op jullie menu bij de volgende zomerse dag? Wij weten het wel! BBQ natuurlijk! En dat op jullie spliksplinternieuwe Boretti Barilo BBQ. Want die kan zomaar van jullie zijn als een van jullie Lucky One tickets het matchende ticketnummer heeft. Mail een foto naar marketing@nwsw.nl en binnenkort staan jullie lekker buiten te koken.

De laatste Lucky One van mei!

Wie o wie wordt de laatste Lucky One van mei?! Kijk nog eens goed door je stapeltje tickets heen om te controleren of je het ticket nummer hiernaast in handen hebt óf een van de andere ticketnummers die eerder deze week vermeld zijn! Want dan staan jullie binnenkort lekker te barbecuen met deze gloednieuwe Boretti Barilo BBQ! Mail naar marketing@nwsw.nl met de foto van jouw winnende ticket!