Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand oktober 2021 is een Sony SRS-XB43 Bluetooth Speaker!!

De herfst is begonnen, het wordt al vroeger donker, maar we mogen ook eindelijk weer wat dichter bij elkaar zijn. Tijd om het weer eens ouderwets gezellig te maken. En hoe? Je brengt het feest pas echt op gang met deze krachtige Sony Bluetooth Speaker. Deze speaker is schok- en water proof en heeft daarnaast ingebouwde verlichting die mee knippert op de beat van de muziek. Kortom, geschikt voor elke gelegenheid! Staan jullie binnenkort te dansen op je favoriete beat?

Deze maand worden maar liefst 5 Sony Bluetooth Speakers weg gegeven! Hebben jullie al tickets ontvangen? Bewaar ze dan goed en volg ons op onze socials! Van maandag 1 november tot vrijdag 5 november 2021 maken we elke dag één gelukkige bekend die een Sony Bluetooth Speaker ontvangt. Alle gelukkigen van deze maand zullen ook hier op de website geplaatst worden.

Ben jij de eerst Lucky One?

Gaan jullie swingend november in? Dat kan namelijk als jullie het matchende Lucky One ticket in handen hebben! Bekijk de video hiernaast en mail een foto van jouw ticket met hetzelfde nummer naar marketing@nwsw.nl en de Sony Bluetooth speaker komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Music to my ears

Die Sony speaker bij jullie op kantoor? Dat klinkt toch als muziek in de oren! Als jullie het matchende Lucky One ticket met het filmpje hiernaast in handen hebben dan zal het binnenkort niet zo stil meer zijn op kantoor!

Mail naar marketing@nwsw.nl en de bluetooth speaker komt jullie kant op.

Sta jij als eerste op de dansvloer?

Met deze Sony Bluetooth speaker kunnen jullie binnenkort swingend de dansvloer op. Het enige wat je, naast een goede playlist, nodig hebt is het juiste Lucky One ticket van oktober. Bekijk het filmpje hiernaast of jullie het ticket met hetzelfde nummer inhanden hebben. Stuur dan een foto van dit ticket naar marketing@nwsw.nl.

Supersonische Sony Speaker

Die wil je hebben, toch?! En dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is te checken of jullie het Lucky One ticket met een van de juiste nummers in handen hebben. Check de video's hiernaast en stuur een mail naar marketing@nwsw.nl met een foto van jullie ticket.

Last but not least

Ook met deze laatste bekendmaking hebben jullie de mogelijkheid om het geschenk van oktober te ontvangen! Kijk nog eens goed naar alle tickets die jullie in handen hebben en of deze een match zijn met de ticketnummers in deze video's. Want deze Sony Bluetooth speaker wil je natuurlijk niet missen! Mail een foto naar marketing@nwsw.nl en de bluetooth speaker is binnenkort van jullie!