Tromgeroffel...

Het geschenk van de maand september 2021 is een Boretti Barilo barbecue!

Het einde van de zomer is al in zicht maar dat betekent niet dat er niet meer gebarbecued kan worden! En wat heb je daar voor nodig? Een barbecue natuurlijk! En deze kan zomaar binnenkort van jullie zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je Lucky One tickets goed bewaren!

Deze maand worden er drie Boretti Barilo barbecues weggegeven! Bij elke New Wave bestelling ontvang je een uniek ticket. Hebben jullie al tickets ontvangen? Bewaar ze dan goed en volg ons op onze socials! Tussen dinsdag 5 tot donderdag 7 oktober 2021 maken we elke dag één gelukkige bekend die de barbecue ontvangt. 

Ben jij de Lucky One?

Benieuwd of jullie de Lucky Ones deze maand zijn? Bekijk de video hiernaast, en als een van jullie tickets hetzelfde nummer heeft als in de video dan zijn jullie de Lucky Ones! Mail een foto van dit ticket naar marketing@nwsw.nl en de barbecue zal snel van jullie zijn.

It's BBQ time!

Ooit gehoord van een heerlijke winter barbecue? De echt barbecue liefhebber laat zich niet stoppen door de kou en weet nog steeds een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. En dat kun jij nu ook!

Heb je een ticket met hetzelfde nummer als de video hiernaast. Dan ben je binnenkort in het bezig van de Boretti BBQ! Mail een foto van dit ticket naar marketing@nwsw.nl en wij zorgen dat jij hem zo snel mogelijk hebt!

De laatste Lucky One van september

Wie o wie wordt de laatste Lucky One van september?! Kijk nog eens goed door je stapeltje tickets heen om te controleren of je het ticket nummer hiernaast in handen hebt óf een van de andere ticketnummers die eerder deze week vermeld zijn! Want dan staan jullie binnenkort lekker te barbecuen met deze gloednieuwe Boretti Barilo BBQ! Mail naar marketing@nwsw.nl met de foto van jouw winnende ticket!