oktober 15, 2020

Aanvullende COVID-19 maatregelen

Het coronavirus grijpt nu ook in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers bij ons voorop staan, nemen we een aantal tijdelijke aanvullende maatregelen.

We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet en het RIVM. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren.  

Uiteraard kunt u ondanks de maatregelen van onze service gebruik blijven maken. Ons team staat in een combinatie van thuiswerk en kantoorwerk voor u klaar. Hieronder hebben wij alle informatie op een rijtje gezet over de aangepaste werkwijze en beschikbaarheid. 


Informatie over onze bezetting

Showroom

Onze showroom is gesloten voor ontvangst van bezoekers tot en met 19 januari 2021. 

Client Service

Onze Client Service is iedere werkdag voor u bereikbaar tussen 08:30 – 17:00 uur via 030 – 208 30 30 of info@nwsw.nl. U kunt, zoals u gewend bent, bij hen terecht met uw vragen over bestellingen, leveringen etc.

Salesteam

Ons salesteam werkt zoveel mogelijk vanuit huis en zij zijn ook op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. 

Kantoor

Onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, zijn zo opgesplitst dat er zo min mogelijk contact met elkaar is om besmetting te voorkomen. Waar mogelijk wordt er door de werknemers thuis gewerkt.

Warehouse

Ons warehouse team werkt met man en macht in de aangepaste bezetting om uw bestelling in orde te maken. Uw bestelling wordt vanuit het warehouse in Utrecht naar u verzonden. Wij willen u vragen indien u uw bestelling wilt ophalen, dit uitsluitend in overleg te doen met Cliënt Service. 

Goederen kunnen worden afgegeven bij deur 6 van het warehouse. Het dragen van een mondkapje bij de afgifte van goederen, is verplicht.

Algemene richtlijnen

Wij hanteren de RIVM richtlijnen, zoals het houden van 1,5 meter afstand, wij geven elkaar geen hand en is het ontsmetten van de handen verplicht.


Geef uw bestelling door via het online bestelportal

  • Uw bestellingen via het bestelportal tot 14:30 uur worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Voor telefonische bestellingen of bestellingen via de mail geldt het tijdstip van 13:30 uur om nog dezelfde dag te worden verzonden.
  • Er wijzigt niets ten aanzien van de doorlooptijden van leveringen.
  • Uw bestelling wordt vanuit het warehouse in Utrecht naar u verzonden. Wij willen u vragen indien u uw bestelling wilt ophalen, dit uitsluitend in overleg te doen met Cliënt Service.  

Direct online bestellen

  • Uw voordelen van online bestellen:
  • Direct inzage actuele voorraad;
  • 24/7 toegankelijk voor het plaatsen van uw order;
  • Actuele productinformatie zoals prijzen, levertijden etc.

Heeft u nog geen toegang tot het online bestelportal?

Wilt u gemakkelijk en snel online bestellen maar beschikt u nog niet over de inloggegevens? Vraag deze dan eenvoudig aan door dit formulier in te vullen.


Wij houden u op de hoogte

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Wij vertrouwen erop dat deze preventieve genomen maatregelen voor nu voldoende zijn. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Mogen wij u vragen deze communicatie verder te verspreiden naar alle betrokkenen binnen uw organisatie.

Mocht u meer informatie wensen of hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon of Client Service via +31 (0)30 208 30 30 of info@nwsw.nl.

We hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!