februari 8, 2019

Cutter & Buck met De Goyer in de Hoofdklasse

Donderdagavond 31 januari 2019 tekenden Henk Duijsters (Managing Director van New Wave Textiles) en Bart-Jan van Genderen (voorzitter van G&CC De Goyer) in het Utrechtse hoofdkantoor van New Waves Textiles de sponsorovereenkomst waarmee New Wave Textiles en De Goyer Golf & Country Club zich over en weer vastlegden om de komende drie jaar samen de landelijke NGF Competitie in te gaan. Inhoudelijk betekent dit dat Heren 1 & 2 en Dames 1 van De Goyer Golf & Country Club de komende drie jaar in kleding van Cutter & Buck op de competitiedagen zal verschijnen.

Hiermee is een krachtige combinatie gesmeed tussen twee partijen die plezier en kwaliteit in het leven beiden hoog in het vaandel hebben staan. Net zoals dat topgolf een “way-of-life” is, geldt dat ook voor de kleding van Cutter & Buck, het is dan ook niet verwonderlijk dat beide partijen elkaar gevonden hebben.

De teams van De Goyer Golf & Country Club zullen niet alleen in de baan tijdens de matches in Cutter & Buck kleding aantreden, maar ook na afloop tijdens het diner. De sportieve en comfortabele kledinglijn van Cutter & Buck loopt naadloos over in een tijdloze en comfortabele leisure wear kledinglijn voor een perfect op elkaar afgestemde garderobe voor de hele dag.

Zowel het team van Cutter & Buck als de teams van De Goyer Golf & Country Club, kijken al vol spanning en verlangen uit naar het begin van de competitie om samen voor het hoogste resultaat te gaan. “In deze kleding staan we al gelijk een punt voor!” merkt één van de spelers tijdens het doorpassen van kleding enthousiast op.

“Wij hebben in De Goyer Golf & Country Club een fantastische en sportieve partner gevonden die perfect bij onze Cutter & Buck kleding en filosofie past. De binding met de natuur in alle seizoenen is terug te vinden in de functionaliteit van onze kleding, en dat sluit weer naadloos aan op de eisen waar golfkleding tijdens topprestaties onder alle omstandigheden aan moet voldoen. Wij zijn erg blij met De Goyer Golf & Country Club als sportieve partner.” aldus Henk Duijsters.

Golfstore Adrian Morley was nauw betrokken bij de totstandkoming van deze sponsoring en kan ook de andere leden van de club verblijden met een Cutter & Buck dealership. Vooral de dames van De Goyer lieten al weten uit te zien naar de brede damescollectie met uitstekende pasvorm.