maart 19, 2020

Update maatregelen ivm Corona virus

Gezondheid is een groot goed. Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogde risico op besmetting door het coronavirus, hebben wij maatregelen genomen om de gevolgen voor onze mensen, onze klanten en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen.

Uiteraard kunt u van onze service gebruik blijven maken. Ons team staat in een combinatie van thuiswerk en kantoorwerk voor u klaar. Hieronder hebben wij alle informatie op een rijtje gezet over de aangepaste werkwijze en beschikbaarheid.

Geef uw bestelling door via het online bestelportal

  • Uw bestellingen via het bestelportal tot 14:30 uur worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Voor telefonische bestellingen of bestellingen via de mail geldt het tijdstip van 13:30 uur om nog dezelfde dag te worden verzonden.
  • Er wijzigt niets ten aanzien van de doorlooptijden van leveringen.

Direct online bestellen

  • Uw voordelen van online bestellen:
  • Direct inzage actuele voorraad;
  • 24/7 toegankelijk voor het plaatsen van uw order;
  • Actuele productinformatie zoals prijzen, levertijden etc.

Heeft u nog geen toegang tot het online bestelportal?

Wilt u gemakkelijk en snel online bestellen maar beschikt u nog niet over de inloggegevens? Vraag deze dan eenvoudig aan door dit formulier in te vullen.

Informatie over onze bezetting

Client Service

Onze Client Service is iedere werkdag voor u bereikbaar tussen 08:30 – 17:00 uur via 030 – 208 30 30 of info@nwsw.nl. U kunt zoals u gewend bent bij hen terecht met uw vragen over bestellingen, leveringen etc.

Salesteam

Ons salesteam werkt zoveel mogelijk vanuit huis en zij zijn ook op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Zij zullen de komende weken niet bij u op bezoek komen en ook afspraken in de showroom in Utrecht worden uitgesteld.

Kantoor

Onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, zijn zo opgesplitst dat er zo min mogelijk contact met elkaar is om besmetting te voorkomen. Waar mogelijk wordt er door de werknemers thuis gewerkt.

Warehouse

Ons warehouse team werkt met man en macht in de aangepaste bezetting om uw bestelling in orde te maken. Onze voorraadposities in het warehouse in Utrecht en de Europese hubs zijn ruim voldoende om uw bestellingen op de wijze te leveren zoals u van ons gewend bent.

Wij houden u op de hoogte

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Wij vertrouwen erop dat deze preventieve genomen maatregelen voor nu voldoende zijn. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Mogen wij u vragen deze communicatie verder te verspreiden naar alle betrokkenen binnen uw organisatie.

Mocht u meer informatie wensen of hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon of Client Service via +31 (0)30 208 30 30 of info@nwsw.nl.

We hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!