augustus 21, 2017

Remie van der Kuip stapt over van New Wave Textiles naar Intraco Trading BV

Remie van der Kuip, sales manager New Wave Textiles, neemt per eind september afscheid van New Wave Textiles. Remie treedt in dienst bij Intraco Trading BV als Commercial Manager.

Remie van der Kuip: “Na meer dan 10 jaar met vol enthousiasme bij New Wave Textiles te hebben gewerkt, is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de afgelopen 10 jaar. New Wave Textiles en ik hebben samen een fantastisch pad bewandeld en daar hebben we zeer van genoten. Ik ben er van overtuigd dat de service en loyaliteit van het team New Wave Textiles blijft zoals u dat gewend bent”.

Henk Duijsters: “Remie heeft ruim 10 jaar met veel passie gewerkt voor New Wave Textiles. Zijn bijdrage, samen met het sales team, is een van de pijlers onder ons succes. We hebben een mooie tijd gehad en een fijne samenwerking. Ik wens Remie alle succes in zijn toekomstige carrière en we kunnen tevreden zijn dat dit binnen New Wave Group is.”

Vanaf 4 september geniet Remie van een welverdiende vakantie. U kunt Remie nog bereiken via remie@nwsw.nl en zijn telefoonnummer blijft +31 6 29 02 05 24.  


New Wave Textiles
Reactorweg 201
3542 AD Utrecht
www.newwavetextiles.nl
T
030 – 208 30 30


Over New Wave Textiles
New Wave Textiles is een krachtige organisatie gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promotional wear, corporate wear, sportswear, workwear en custom made kleding in de Benelux. 

Onze focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Service, loyaliteit en partnership zijn hierbij bepalende speerpunten.

De combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde merken geeft u telkens weer de mogelijkheid om de eindklant een passend voorstel te doen. Verschillende concepten met sterke basics die altijd in het oog springen worden aangevuld met een aantal gerenommeerde merken waar u mee kunt werken. De ruime maatboog en kleuropties zijn goed afgestemd op de huidige vraag.

New Wave Texitiles is leverancier van de volgende merken: Clique Basic-, Classic- en Premium Promotional Wear, Jobman Workwear, Craft Sports & Leisure Wear, Cutter & Buck Golf & Leisure Wear, Seger Knitted Wear en Make Your Own Design Custom Wear.