Groeien doen we samen

New Wave Textiles heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Onze ambitie is om te blijven groeien. Daarom zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s om te versterken om ook met passie en enthousiasme onderdeel te zijn van ons succes op gebied van sport-, promo-, werk- en golfwear.

We bieden je een inspirerende werkomgeving met een uitstekende werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Een gezamenlijke lunch, iedere dag vers fruit, leuke teamuitjes en een vrijmibo om de werkweek met elkaar af te sluiten.

Onze drijfveren

New Wave Textiles is een krachtige organisatie gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promotional wear, corporate wear, sportswear, workwear en custom made kleding in de Benelux. Onze focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Service, loyaliteit en partnership zijn hierbij bepalende speerpunten.

Een stevige basis

New Wave Textiles is als leverancier sinds 1999 onderdeel van New Wave Group AB uit Zweden. New Wave Group is een internationale, beursgenoteerde onderneming in de zakelijke- en retailmarkt. Binnen de segmenten; promotie, sport & vrije tijd en geschenken & woningdecoratie koopt, ontwerpt en ontwikkelt New Wave Group producten en merken. Inmiddels zijn er 40 merken in eigendom met distributie in 21 landen. New Wave Group telt 43 bedrijven en ruim 2300 enthousiaste medewerkers.

Enthousiast?

Kijk hieronder voor de actuele vacatures. Indien er geen passende vacature voor jou tussen staat, overtuig ons dan met een open sollicitatie waarom jij onderdeel wil zijn van New Wave Textiles. We laten ons graag verrassen! Stuur deze naar info@nwsw.nl. #JOINNWT


Vacatureoverzicht