Manager Logistiek & Purchase

Warehousing, Logistiek, Purchase (MT-lid, fulltime)

Als Manager Logistiek & Purchase zorg jij voor het efficiënt aansturen en optimaliseren van de logistieke processen. Doordat je werkt in een informele organisatie met korte lijnen en een platte organisatiestructuur, kun je echt het verschil maken. Je geeft (in)direct leiding aan 18 medewerkers.

Je houdt bezig met:

  • Het aansturen van de Supervisor Warehouse en de logistieke operatie;
  • Het aansturen van de afdeling Purchase, planning en monitoring goederenstroom;
  • Studie/strategische planning New Wave Textiles Logistiek 2025;
  • Procesoptimalisatie en professionalisering van het huidige inkoop- en logistieke proces;
  • Cost Control, benchmarking en contractonderhandelingen;
  • Het realiseren van targets op het gebied van duurzaamheid.
  • Het borgen van de kwaliteit door middel van ISO-certificering.

De rol is breder dan alleen de logistieke processen. Je krijgt de kans om echt mee te denken en te handelen als ondernemer.

De ideale Manager Logistiek & Purchase:

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. Met meerdere jaren leidinggevende ervaring weet jij hoe het is om een team aan te sturen en begrijp je de complexiteit en dynamiek van het logistieke speelveld. Als persoon ben je ondernemend, zelfstandig, besluitvaardig en een echte organisator. Je bent communicatief vaardig en wisselt gemakkelijk tussen de boardroom en de operatie.

Je bent een natuurlijk leider, geeft richting en inspireert. Daarnaast ben je proactief en denk je vanuit je expertise mee over nieuwe kansen. Kwaliteitsgericht denken is je natuur. Ook ben je sensitief en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht. Jij bouwt graag mee aan een nog succesvollere toekomst!

Gezien het internationale karakter van de organisatie, is naast het Nederlands de beheersing van Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Je weet je reistijd te beperken tot max 60 minuten. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over New Wave Textiles

New Wave Textiles (NWT) is een krachtige organisatie met een internationaal karakter en Zweedse roots. Wij zijn gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promotional wear, corporate wear, sportswear, workwear & custom made kleding in de Benelux. Onze focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Service, loyaliteit en partnership zijn hierbij bepalende speerpunten. Kijk voor meer informatie op www.newwavetextiles.nl of www.nwg.se

Herken jij je als logistieke professional in deze vacature? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en Curriculum Vitae naar Henk Duijsters (henk@nwsw.nl), Managing Director.

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld en eventuele referenties alleen na overleg. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.