Clique

Your complete promowear supplier


Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is zeer ruim op voorraad.

Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look.

Basic, Classic, Premium
De collecties van Clique zijn onder verdeeld in drie categorieën; Basic, Classic, Premium. Allemaal te vinden in de catalogus die halfjaarlijks verschijnt. De categorieën zeggen iets over de prijs en uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit. De kledingstukken worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet. Meer informatie over de catergorieën vindt u op de categorie pagina's; Basic, Classic en Premium.

Prijslijst & contact
Als dealer kunt u uw prijslijst van Clique opvragen bij de cliënt service. Uiteraard helpen zij u ook graag met andere vragen. Onder info-center kunt u onder andere logo’s en maattabellen downloaden.

Clique 2022 NL

Clique 2021 ENG

Clique 2022 FR

Clique AW21 NEWS