Break Free

Craft Corporate collectie staat voor technische, functionele en comfortabele sportkleding én casual kleding met een professionele uitstraling voor dames en heren. 

3-layer Principle

Het succes van Craft zit in het Craft 3-layers Principe wat is gebouwd op de expertise en de intensieve samenwerking met (top)sporters over de hele wereld. Alles draait om het testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Naast de veelzijdigheid van het materiaal valt het sprekende design én oog voor details op.

Voorraad binnen handbereik

Craft Corporate is een collectie speciaal samengesteld voor business-to-business en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. De voorraad is verdeeld over de Europese magazijnen en kan binnen enkele dagen geleverd worden.

Showroom

New Wave Textiles presenteert de volledige collectie in de showroom. U bent hier van harte welkom, eventueel met uw eindklant, om de mogelijkheden te bekijken. Het is ook mogelijk verschillende samplepakketten op te nemen in uw showroom. Daarnaast bieden wij voor Craft sportswear pas-series aan. Deze zijn ook te gebruiken als u kiest voor custom made.

Prijslijst & contact

Als dealer kunt u uw actuele prijslijst opvragen via de cliënt service. Uiteraard helpen zij u ook graag met andere vragen. Voor Craft Custom Collectie verwijzen we u graag naar de MYOD-afdeling. Onder info-center vindt u handige informatie, zoals logo’s, maattabellen  etc. die u hier kunt downloaden en inzetten voor uw eigen marketing inspanningen.