Craft Teamwear

Met passie voor sport en toewijding voor innovatie, design en prestaties, biedt Craft Teamwear de tools voor sportprestaties die inspireren en athletische vooruitgang mogelijk maken.

Craft Teamwear biedt een hoogwaardige collectie voor het complete team in veel verschillende designs en kleuren. Dames-, heren- en junior teams kunnen volledig uniform worden gekleed; van training en wedstrijd tot presentatie en vrije tijd. Ook voor begeleiding is er een ruim assortiment beschikbaar.

3-layer Principle

Het succes van Craft zit in het Craft 3-layers Principe wat is gebouwd op de expertise en de intensieve samenwerking met (top)sporters over de hele wereld. Alles draait om het testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Naast de veelzijdigheid van het materiaal valt het sprekende design én oog voor details op.

Voorraad binnen handbereik

De Craft Teamwear collectie is speciaal samengesteld voor business-to-business en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. De voorraad is verdeeld over de Europese magazijnen en kan binnen enkele dagen geleverd worden.

Showroom

New Wave Textiles presenteert de volledige collectie in de showroom. U bent hier van harte welkom, eventueel met uw eindklant, om de mogelijkheden te bekijken. Het is ook mogelijk verschillende samplepakketten op te nemen in uw showroom. Daarnaast bieden wij voor Craft sportswear pas-series aan. Deze zijn ook te gebruiken als u kiest voor custom made.

Prijslijst & contact


Als dealer kunt u uw Craft-prijslijst opvragen bij de cliënt service. Uiteraard helpen zij u ook graag met andere vragen. Voor Craft Custom Collectie verwijzen we u graag naar de MYOD-afdeling. Onder info-center vind u handige informatie, zoals logo’s , maattabellen  die u hier kunt downloaden en kunt inzetten voor uw eigen marketing inspanningen.