Stap 2: Het Design

Een sterke uitstraling voor teamleden stelt hen in staat de onderlinge cohesie te versterken. Met een goed ontwerp voor een teamoutfit ontstaat er een visuele eenheid. Met Craft Custom biedt uw klant de vrijheid om volledig individueel en uniek te zijn.

Design richtlijnen

Er zijn twee verschilllende routes als het gaat om het ontwikkelen van een design; u levert zelf het ontwerp aan of het team van MYOD maakt een ontwerp voor uw klant. Voor beide routes, dient u rekening te houden met een aantal richtlijnen voor het samenstellen van het artwork. 


Zelf een ontwerp maken; maak gebruik van de Craft Custom Design Templates

Indien u zelf aan de slag gaat met een ontwerp voor een outfit voor uw klant, is het noodzakelijk dat uw custom ontwerp is gemaakt met behulp van de Craft Custom Design Templates. Deze design templates zijn te bewerken in Adobe Illustrator of met een ander op vectoren gebaseerd designprogramma. Lees voordat u start met het ontwerp de Guide: Design templates.

Het juiste design template selecteert u op basis van het artikelnummer van het product. Download hier het juiste Craft Custom design template. Hiervoor dient u in te loggen. Beschikt u nog niet over inloggegevens? Vraag deze hier aan.


Design ontwikkeling door MYOD

Indien u niet over de mogelijkheden beschikt om zelf een ontwerp te maken, helpt het team van MYOD u graag bij het ontwikkelen van een compleet eigen design voor de outfit van uw klant. Ook hiervoor is het belangrijk om te weten wat er nodig is om tot een goed ontwerp te komen. U leest hierover meer in de Guide: Aanleveren Artwork.

Mocht u hierover nog vragen hebben, neemt u dan contact op met het team MYOD.