Stap 1: Artikelkeuze

De eerste stap naar uw custom teamoutfit

Artikelkeuze

Om het juiste artikel voor uw klant te selecteren, maakt u een keuze uit de  collectie uit de Craft Custom catalogus.

Craft Custom Bike

Craft Custom Track & Field


Elite, Performance, Active: Verschillende gebruikersniveaus

Bij de keuze voor een artikel is het van belang om te weten wat het gebruik is. Zijn de dragers van de kleding intensieve sporters of dragen de gebruikers de kleding gewoon voor het plezier tijdens het sporten? De samenstelling van een team speelt hierin ook een rol. Is de kleding bedoeld voor eenmalige, bijvoorbeeld tijdens een evenement of gaat het om intensief dagelijks gebruik?


Handige guides

Op basis van deze informatie kan er een selectie gemaakt worden van de juiste artikelen. Voor een uitgebreide toelichting over de verschillende gebruikersniveau's, bike pads, materialen etc. verwijzen wij u naar de verschillende guides die we voor u hebben samengesteld.

Wilt u hier graag een advies in hebben, neemt u dan contact op met een van de medewerkers van team Make Your Own design. 


Pricing

De prijzen van alle artikelen uit de Craft Custom collectie staan vast, u vind de prijzen excl. 21% in de dealerprijslijst. Download de prijslijst hier, u dient hiervoor in te loggen. Heeft u nog geen inloggegevens, kun u deze hier aanvragen.

Welke kleur of welk patroon u kiest heeft geen invloed op de prijs. Waar u wel rekening mee dient te houden zijn de opstartkosten. Per artikelnummer worden er separaat opstartkosten doorbelast.