Cutter & Buck Heritage

The genuine spirit of the Pacific Norhwest


In 1989 werd Cutter & Buck opgericht in Seattle, Washington. The Pacific Northwest. Een gebied van steeds veranderend weer. Hier ontmoet de branding de ruige kustlijnen en ontstaan geavanceerde steden naast ongerepte wildernis.

Net als alle Pacific Northwesterners, is Cutter & Buck een trots product van dit contrasterende landschap en de flexibele levensstijl. Easy-going, onafhankelijk en baanbrekend, gericht op het maken van premium sportkleding en bovenkleding met opvallende details, vakmanschap en de fijnste stoffen. De standaard die tot aan de dag van vandaag gehandhaafd wordt.

Al jaren lang wordt Cutter & Buck gezien als een pionier doordat de dragers zich net zo thuis voelden op de golfbaan als er buiten met de kleding van Cutter & Buck.


Moving forward
In 2007 is Cutter & Buck opgenomen in New Wave Group AB en geëvolueerd van een niche-merk tot een wereldwijd lifestyle merk wat in meer dan 23 landen wordt verkocht. Cutter & Buck heeft een grote selectie aan hedendaagse klassieke kleding en accessoires voor mensen die kiezen voor een stedelijke leefomgeving in combinatie met een outdoor lifestyle. En al meer dan 25 jaar is Cutter & Buck trouw aan de beginwaarden en creëren zij nog steeds hoogwaardige performance kleding voor op de golfbaan en daarbuiten.

Cutter & Buck is door zijn gedetailleerde look & feel uitermate geschikt voor de man en vrouw die draagcomfort, kwaliteit en luxe waarderen.