JOBMAN Workwear

Durability at work since 1975


Met de aanschaf van JOBMAN Workwear kiest u voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar is. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat JOBMAN garant voor comfort tijdens praktisch gebruik. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen als buiten en voor verschillende functies. Dit geeft de mogelijkheid om iedere werknemer dezelfde gewenste uitstraling te geven.

Er zijn geen short-cuts naar deskundigheid. Het ontwikkelen van werkkleding kost know-how, oog voor detail en veel ervaring. JOBMAN werkt daarom intensief samen met professionals omdat de werkplek immers de enige plek is waar echt gekeken kan worden naar wat werkt en wat niet.

Binnen deze mannenwereld is er in de collectie van JOBMAN ook een assortiment opgenomen voor dames


Vier niveaus
JOBMAN heeft het assortiment onderverdeeld in vier prestatieniveaus. Deze niveaus hangen samen met de behoefte aan functionaliteit, bewegingsvrijheid, prestatie en flexibiliteit van de drager. Meer informatie over de prestatienivease vindt u op de volgende pagina's; PracticalFunctional, Technical en Advanced.


Showroom
Het uitzoeken van werkkleding verdient aandacht. De gehele collectie van JOBMAN kunt u bekijken in de showroom. Het is mogelijk om uw eindklant mee te nemen om samen de beste artikelen te selecteren. Ontvangt u liever samples voor uw showroom dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Prijslijst & contact
Als dealer kunt u uw prijslijst van Jobman opvragen bij de cliënt service. Uiteraard helpen zij u ook graag met andere vragen. Onder info-center op deze website kunt u logo’s en maattabellen downloaden.

Jobman Workwear 2022

Jobman Practical 2022

Jobman AW22 NEWS