Custom. Made By You.

Is uw klant op zoek naar een sportieve outfit voor een team, bedrijf of event? Met de mogelijkheden van het Craft Custom concept ontwikkelt het team Make Your Own Design, in samenwerking met u en uw klant, een unieke custom teamoutfit.

Kleding perfect afgestemd op de gebruikers.

De innovatieve en functionele kleding van Craft wordt in nauwe samenwerking met professionele atleten ontwikkeld om zo de behoeften van zowel de topsporter als de actieve sporter nog beter te leren begrijpen. Van deze jarenlange opbouw aan expertise kunt u nu profiteren en dit omzetten in een unieke custom teamoutfit.

Verschillende sporten, verschillende collecties.

Craft Custom biedt functionele kledingcollecties voor de sporten BIKE en TRACK & FIELD. Deze worden voorzien van een eigen design waardoor u de mogelijkheid krijgt om op unieke wijze aan de start te verschijnen. Bekijk hier de hele collectie in de Craft Custom catalogus.

Hoe gaat dit in z'n werk?

Het ontwerp en productie proces van custom kleding omvat verschillende fases. Dit hele proces doorloopt u samen met de design,- en projectmanagers van de afdeling Make Your Own Design. Zij begeleiden de hele productie met zorg en houden u continu zorgvuldig op de hoogte in welke fase de kleding zich bevind.

U speelt als opdrachtgever een grote rol binnen dit proces. U bent de spil tussen alle betrokkenen en kent de wensen van uw klant als geen ander. Tijdens dit proces zal er diverse malen een beroep op u worden gedaan voor het aanleveren van informatie. Denkt u hierbij aan het aanleveren van artwork, het ingeven van het order of de goedkeuring van een proef.

Om u hierbij te ondersteunen vindt u diverse guides die u informatie en uitleg geven die nuttig kan zijn. Deze guides zijn digitaal beschikbaar zodat u deze informatie ook kunt delen met uw klant.

Aan de slag met Craft Custom

De kwaliteit van Craft, uw idee en de expertise van onze design,- en projectmanagers van het team MYOD. Juist deze gezamelijke expertise is de sleutel om het gehele traject succesvol te laten verlopen. Met als resultaat een sportieve outfit afgestemd op de specifieke wensen van uw klant. Ook aan de slag? Neem direct contact op met de design,- en projectmanagers van team MYOD.