Logo en tekst plaatsen

Als u op een product klikt, zodat u naar de productinformatie gaat, kunt u kiezen voor “plaats logo”. Dit brengt u in de ontwerpeditor.

In de blauwe balk boven het artikel ziet u links en rechts icoontjes.

  • Links kunt u afbeeldingen toevoegen of tekst toevoegen.
  • Rechts kunt u kiezen voor printen of het artikel resetten (terug naar origineel).   
  • Aan de rechterkant van het artikel kunt u kiezen voor de verschillende kanten van het artikel.

Vervolgens kunt u een afbeelding plaatsen. Gaat u links op het icoontje afbeelding toevoegen staan en u kunt een afbeelding uploaden of een tekst plaatsen.

 

Logo groter of kleiner maken

Rechtsonder het logo kunt u met de twee pijltjes het formaat van de afbeelding aanpassen. Door met de muis op de pijltjes te gaan staan en deze ingedrukt te houden kunt u de grootte van de afbeelding direct aanpassen. 

 

Logo draaien

Dit werkt hetzelfde met het ronde pijltje boven het logo. Hier kunt u het logo mee draaien.

 

Helpers

Met  deze vier opties kunt u: Centreren horizontaal, centreren verticaal, Terug naar origineel of weggooien. Met deze optie gooit u alleen de afbeelding weg waar u op dat moment mee bezig bent. Door te resetten gaat u terug naar het artikel zonder gedownloade tekst of afbeeldingen.

Door op het mapje te klikken ziet u alle door u toegevoegde afbeeldingen. Dit is handig als u verschillende wilt gebruiken.

 

Tekst invoegen

Door in het blauwe balkje boven het product op A te klikken krijgt u de mogelijkheid tekst in te voegen. U kunt nu links de tekst typen en net als met een afbeelding plaatsen kunt u de tekst vergroten/verkleinen en roteren. Links kunt u in het menu nog kiezen voor een andere kleur tekst. Kies de kleur en klik op "change color" of een ander lettertype. Door het lettertype aan te klikken ziet u direct het resultaat.  

Afbeeldingen opslaan

Door te klikken op “OPSLAAN” of  “ALLES OPSLAAN”  worden de ontworpen artikelen onderaan de pagina verzameld en kunt u ze ook terugvinden onder Mijn account.