Nieuwe klant

Aanvraagformulier dealer New Wave Textiles

New Wave Textiles is een krachtige organisatie gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promotional wear, corporate wear, sportswear workwear & custom made kleding in de Benelux. 

Onze focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Service, loyaliteit en partnership zijn hierbij bepalende speerpunten.

Het uitgangspunt van New Wave Textiles is om zowel de dealer als de bedrijfskolom te respecteren. Een duurzaam partnership brengt voor beide meer zakelijk voordeel met zich mee en maakt het samenwerken prettiger.

De combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde merken geeft u telkens weer de mogelijkheid om de eindklant een passend voorstel te doen. Verschillende concepten met sterke basics die altijd in het oog springen worden aangevuld met een aantal gerenommeerde merken waar u mee kunt werken. De ruime maatboog en kleuropties zijn goed afgestemd op de huidige vraag.

Alles met een * is verplicht zodat wij uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen verwerken. Door op "submit" te klikken wordt het formulier verzonden en komt u weer op de homepage van New Wave Textiles terecht. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. 

 

     
   
 
   
 
   
 
 
     


 
Algemene Contactinformatie    
 
     


 
Contactpersonen    
 
 
     


 
 
 
     


 
Inkoopcombinatie    
 
     


 
Bedrijfsgegevens