Utrecht, december 2020

 

Beste Relatie,

Het is inmiddels traditie dat wij graag een blijk van waardering geven als dankbaarheid voor onze samenwerking. Even zo vaak keken wij samen met u terug op een succesvol en onvergetelijk jaar.

Dit jaar was bijzonder en onvergetelijk is het nu zeker. Iedereen heeft wel op een of andere manier te maken met de gevolgen van Covid19. Ik bedoel dan niet alleen economisch, of een andere beleving van ons jubileumjaar, maar vooral ons welzijn en dat van anderen.

Team New Wave kijkt net als u uit naar de feestdagen, die er waarschijnlijk dit jaar ook anders gaan uitzien. Toch hebben wij die fijne en gezellige periode aan het einde van het jaar, waarin wij terugblikken maar vooral vooruit zullen kijken. Waar we tijd hebben voor elkaar, mooie herinneringen delen en onder het genot van lekker eten en een uitstekende wijn mijmeren over de toekomst.

Het afgelopen jaar heeft meer dan gemiddeld een beroep gedaan op onze eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand. Om de economie te redden mag er eigenlijk best nog veel van de overheid. Het is goed te zien dat in onze branche ook verantwoordelijkheid genomen is en zichtbaar economisch herstel is ingezet. Maar zeker nu is het belangrijk om elkaar in de maatschappij te beschermen.

Als deze coronacrisis ons iets leert dan is het wel een versterkte bewustwording dat wij bijvoorbeeld anders met verspilling moeten omgaan. Dat we meer oog voor onze zorg en gezondheid mogen hebben en de goede gedachten en doelen voor mensenrechten, armoede en natuur niet mogen vergeten.

Het is met deze gedachte dat ik u wil bedanken voor het vertrouwen in New Wave Textiles. Wij kijken met gepast enthousiasme, maar vooral met veel empathie uit naar het nieuwe jaar. Een jaar waarin voor ons goede doelen, belonen en hulp centraal zullen staan. De familie Tinazzi heeft ook kernwaarden waar wij ons in herkennen; prestige, integriteit, menselijkheid, passie en maatschappelijk verantwoorde groei. Maar ook onze service en loyaliteit naar u zullen in 2021 onverminderd zijn.

Geniet met uw dierbaren van een mooi stukje Italië. Wij hopen u binnenkort weer op de vertrouwde, hartelijke manier te mogen begroeten en omarmen. Wij wensen u fijne feestdagen, blijvende gezondheid en een succesvol 2021.

 

Namens Team New Wave Textiles

 

Henk Duijsters